דף כותר

שלום, אורח

 |   שכחתי סיסמה  |   הרשמה

מדברים בעברית - עברית לכיתה ב' - 6 - כמה זה עולה? הפריט קיים בסל הזמנות הדואר הפריט קיים בשמורים

מחבר: יצחקי, חיה, לוין, נירה

פורמטים: פורמט iconUppercase  אותיות גדולות
לא מצאת את הפורמט שרצית? לפנייה אלינו לחץ כאן
שפה: עברית
סוגה: לימוד פורמלי
הוצאה: מטח
שנת הוצאה: 2017
מהדורה: מצולם בהגדלה
אורך: 31 עמודים / 1 כרכים לאותיות גדולות

תקציר הספר:

ערכת החוברות מדברים בעברית מפגישה את התלמידים עם השפה העברית. החוברות פותחו בהתאמה לתכנית הלימודים טעימות בעברית. החוברות מסייעות בהקניה ובתרגול של אוצר מילים ומבנים לשוניים באמצעות משחקים ופעילויות יצירה. לצד כל פעילות בחוברת - הנחיות מפורטות למורים. החוברות מפגישות את התלמידים גם עם האותיות בעברית, לפי סדר הא"ב".


 
 
 
 

רשימה עם 0 פריטים

     

אולי יעניין אותך לקרוא גם...

מתמטיקה לכיתה י"א - 3 יחידות לימוד, חלק ג' - אשכול התמצאות במישור ובמרחב

הספר הוא השלישי מבין 3 ספרים המיועדים לתלמידי כיתה י"א ברמת 3 יח"ל ונכתב בהתאם לתוכנית הלימודים החדשה במתמטיקה. כולל את הנושאים: יחס ופרופורציה, דמיון משולשים וטריגונומטריה.

למידע נוסף

ה.ש.ב.ח.ה - מתמטיקה לכיתה א' - ספר 4 - לפי תוכנית הלימודים החדשה

תוכן: פרק א - המספרים עד 100, פרק ב - חיבור וחיסור בעשרות שלמות, פרק ג - חיבור וחיסור עד 20 - המשך, פרק ד - מיקום וכיוונים ומדידת זמן.

למידע נוסף

אותיות מדברות - חוברת ג' - אנו לומדים לקרוא : השיטה הפונטית ללימוד קריאה

על פי התוכנית הלשונית החדשה של משרד החינוך. חוברת "אותיות מדברות" חלק ג', עוסקת במיומנויות ראשונות של הבנת הנקרא ואסטרטגיות למידה בגיל צעיר. החוברת מתחילה מרמת משפטים וממשיכה עד לרמת הקטע.

למידע נוסף

אותיות מדברות - חוברת א' - אנו לומדים לקרוא : השיטה הפונטית ללימוד קריאה

שיטת הקריאה אותיות מדברות מותאמת לגישה החדשה - הגישה הפונטית, המומלצת ע"י משרד החינוך. השיטה כוללת שלושה עקרונות חשובים: אבני היסוד תחילה; שימוש בהגיה, כתיבה וקריאה בו זמנית; זיכרון על פי תנועות ארטיקולציה (תנועות הפה).

למידע נוסף