חיפוש מתקדם לחץ טאב להמשך
מחבר: גל, אופירה
חוברת הפעילות "על המפה" מאפשרת לגלות את היופי, העושר והכח הטמונים במפות. חוברת הפעילות כוללת את הנושאים; מדימוי בראש לציור מפה, אטלס, ספר המפות, מה המיוחד במפה?, הרשת הגיאוגרפית, שפת הסימנים, קנה המידה, סוגי מפות, ניתוח המרחב באמצעות מפות. מצולם בהגדלה.
הינכם מוזמנים לשלוח לנו ביקורות קריאה חדשות לפרסום באתר הספריה,השדות המסומנים בכוכבית הינם שדות חובה.
הספריה לעיוורים, כבדי ראייה ומוגבלים מחויבת לשמירת פרטיך האישיים.
תוכן: הכרת המספרים עד מאה. מדידת זמן. חיבור וחיסור עד עשרים.
מותאם לציבור החרדי, בפיקוח: ועדה מקצועית של המזכירות הפדגוגית במרכז החינוך העצמאי. נושאי הלימוד: כפל וחילוק - חלק ב, מספרים ופעולות עד 1,000 - תרגול והעמקה, גופים.
מותאם לציבור החרדי, בפיקוח: ועדה מקצועית של המזכירות הפדגוגית במרכז החינוך העצמאי. נושאי הלימוד: כפל וחילוק - חלק א, המספרים עד 1,000 וחיבור וחיסור במאונך, משולשים ומדידת זמן.
מותאם לציבור החרדי, בפיקוח: ועדה מקצועית של המזכירות הפדגוגית במרכז החינוך העצמאי. נושאי הלימוד: כפל, חיבור וחיסור עם המרה, מצולעים ומדידת זמן.
זמן השמעה כללי: שעות
הוספת פריט לסל הדואר
שימו לב שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמיןנא לפנות לספריה 3452*לכל פורמט אחר נא ללחוץ על כפתור "להמשיך בהזמנה"
בחירת פורמט לכותר " " - לחץ טאב לבחירת הפורמט הרצוי
הכותר התווסף בהצלחה לרשימת השמורים אזור גישה מהירה
דירוג לחץ טאב להמשך
שים לב!
לחץ טאב להמשך
שירות אספקת ספרים בתקליטורים אינו זמין.נא לפנות לספריה 3452*ניתן לבצע האזנה\הורדה לספר באתר. אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט ברייל אין באפשרותך להזמין ספר זה בפורמט אותיות גדולות
© כל הזכויות שמורות לספריה המרכזית לעיוורים ובעלי לקויות קריאה.