Book

Hello, Guest

 |   Forgot Password  |   Registration

אותיות מאירות 1 - קמץ פתח, מעשים טובים Item exists in mail order basket Item exists in Saved list

author: פרקש, שרה, קוביטשעק, שרה

Formats: Format iconUppercase  Large print
Unable to find the format you want? Click here to contact us.
Language: עברית
Genre: formal study
Publisher: רשת אהלי יוסף יצחק ליובאוויטש
Publishing year: 2020
Editions: מצולם בהגדלה
Length: 207 Pages / 2 Large Print pages

Book summary:

תכנית ללימוד קריאה וכתיבה, מאושר על ידי משרד החינוך. התוכנית 'אותיות מאירות' היא שיטת קריאה המבוססת על 'שיטת החיידר' -המדגישה את קדושת האותיות והתנועות, ומשלבת את עקרונות הגישה הפונטית–סינתטית. על פי גישה זו, הקריאה היא תהליך של הרכבת צירופים מהפרטים הקטנים (אבני היסוד: עיצורים, אותיות, תנועות ותת-הברות) אל השלם (המילה, המשפט והטקסט). מיועד לכיתות א' ברשת חב"ד.


 
 
 
 

List with 0 items

     

Maybe you will also be interested in …

קסם וחברים לכיתה א' - זמן קסם

התוכנית קסם וחברים לכיתה א' בגרסה חדשנית ועשירה מיועדת להוראת הקריאה והכתיבה ולפיתוח מיומנויות האזנה ושיח. התוכנית נותנת מענה שלם, רלוונטי ועדכני לתוכנית הלימודים החדשה בחינוך הלשוני, מפיתוח מודעות פונולוגית והכרת האותיות ועד קריאה מדויקת ושוטפת. מצולם בהגדלה.

more information

יש פתרון חדש - חלק שלישי - מתמטיקה לכיתה א'

תוכן: הכרת המספרים עד מאה. מדידת זמן. חיבור וחיסור עד עשרים.

more information

מסלולים חדשים 8 - כיתה א - מתמטיקה לבית הספר היסודי

מותאם לציבור החרדי, בפיקוח: ועדה מקצועית של המזכירות הפדגוגית במרכז החינוך העצמאי. נושאי הלימוד: כפל וחילוק - חלק ב, מספרים ופעולות עד 1,000 - תרגול והעמקה, גופים.

more information

מסלולים חדשים 7 - כיתה א - מתמטיקה לבית הספר היסודי

מותאם לציבור החרדי, בפיקוח: ועדה מקצועית של המזכירות הפדגוגית במרכז החינוך העצמאי. נושאי הלימוד: כפל וחילוק - חלק א, המספרים עד 1,000 וחיבור וחיסור במאונך, משולשים ומדידת זמן.

more information